своїм собачим розумом він відчував що палиця знаходиться у нього прямо під лапами Вдарившись мордою про холодне дно він відкрив свою пащу схопив зубами залізний предмет і як стріла але тільки на Корячко вискочив з калюжі У його хвилинку встигло набігти багато холодної води він поклав біля себе палицю і почав кашляти як все життя палить людина так він намагався позбутися зі своїх легенів від зайвої кількості вологи І тут його покликали він заново схопив зубами палицю і побіг на поклик Давай молодець Сиплий розумниця неси мамі паличку у ти мій гарненький голі дівчата 18 років швидше швидше молодець молодець хороша собака неси мама тебе погладить кликала його дівчина ката Вона була задоволена від того що все так вийшло весело й енергійно плескаючи в долоні продовжувала ласкаво підкликати до себе їх чотириногого друга Сиплий вже потбегал до кличе його матусі але дорогу йому перегородив кат він взяв у нього палицю брудно вилаявся і закинув її ще далі зі словами Чому не бачу радості собака приносить палицю і їй приємно від цього вона пишається собою У тебе ж цього немає Ти повинен радіти виляти хвостом і стрибати тут навколо мене щоб я скоріше кинув
гарячи пихви
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1