відчувалося якесь велич і повне підпорядкування Стій тут сучара крикнув кат і завдав удару прутом по спині Сиплий очего той смішно і безтурботно розпластався на землі весело витягніть руки поперед себе Він лежав на землі немов у незайманому лісі навколо нього теж була трава тільки зараз він дивився не на чорне сонце а на червону землю Нехай він принесе паличку з жалюгідним виглядом вимагала дівчина Кат штовхнув його ногою в ребра від чого Сиплий на мить як би злетів а потім знову приземлився потім кат закричав Чув що люди хочуть голі дівчата 18 років  зараз я буду тобі палицю кидати а ти уебок будеш мені її приносити зрозумів ні Сиплий не міг вже нічого відповісти або  просто не хотів і він кивнув своєї побитої головою Кат навіть здивувався його кмітливості розмахнувся і кинув свій залізний прут який впав в брудну калюжу дощову Щоб як собака взяв пащею і живо сюди на Корячко пріпрешься і спробуй тільки втекти Ну Сиплий давай принесу палицю ну молодець молодець пішов Сиплий поповз як собака коли він підійшов до тієї калюжі в якій десь лежала палиця він спочатку боязко торкнувся лапою воду і як він і очікував вона виявилася холодною він обережно ступив у льодову безодню і заходився довго возитися в цій калюжі у пошуках трофея собачого нюху адже у нього все одно не було і він довго нарізав кола поки не вперся лапами у щось тверде відразу збагнув що це йому й треба принести господареві постарався як можна більше не дихати і опустив голову в калюжу за здобиччю Води в калюжі було близько 20 сантиметрів але