зауваж помруть на відміну від тебе а ти здохнеш запам ятай здохнеш як бездомна псина тому що собаці собача смерть І ніхто ніхто про тебе ніколи не згадає тому що нема чого шкодувати бездомних тварин від них треба позбавлятися від них завжди позбувалися тим самим очищаючи землю від усякого падла якій ти і є скотина закінчивши це ліричний відступ кат різко встає з лавки і з силою вдаряє його ногою в живіт намагаючись вкласти в цю справу якомога більше сил може і насправді стане менше падали і всякого лайна Від такої несподіванки Сиплий падає на коліна і стоїть на них схопившись за живіт Тепер вже його собача кров не сочилася вона просто била з рота а не повалився на землю він тому що все таки має якийсь розум він встиг вже зрозуміти все йому сказане і не став бруднити землю Так він і продовжував стояти голі дівчата 18 років  на колінах схопившись руками за своє черево й жадібно хапаючи своєї пащею повітря просочений що панує несправедливістю від побиття у нього у вухах почало з являтися луна голос бив двоілся від чого сиплим здавалося що їх уже двоє двоє  садистів катів Вони сміялися йому в очі сумні і темніють від занепаду сил і плювали в обличчя Раптом заговорила дівчина ката Діма вистачить не треба тут а не дай Бог цей виродок дійсно візьме і здохне а тут же все таки люди не добре що подумають Там же є місце тихше за гаражами туди рідко хто ходить можеш робити з ним що хочеш і ніхто тобі не завадить і не заборонить цього Сонце моє давай я тебе поцілую мій герой Ось так А тепер пішли туди Кат підняв з землі залізний прут і з розмаху вдарив по сиплим плечу від чого той сильно подався вперед від падіння його врятували підставлені під час руки Отак і стій на всіх своїх чотирьох лапах швидко за гаражі рачки зрозумів немає як собака рачки повзи чмо еблівое кричав і вимагав кат І Сиплий поповз підганяли ззаду важкими стусанами ката і веселим сміхом його дівчини радісною за те що він веде його туди куди вона йому сказала від цієї думки їй було приємно