сигаретою і прицільно вдарив у третій раз по голові з ноги даючи шанс відпочити своїм могутнім рук Сиплий встав встав так само швидко як колись у лісі Голова його вже боліла від ударів кров сочилася носом і з губ і він захлинався в ній але з дитинства звик до бійки намагався не помічати цього Відповідай як тебе звати вимагав кат і в землю у землю дивиться Рома відповідав він тремтячими від страху голосом Черговий удар не змусив себе чекати він знову впав але встав уже сам швидко як треба і опустив у землю свої очі тому що так йому веліли Кому ти пиздить сучара це твоє не справжнє ім я а справжнє ім я твоє Сиплий або ти забув можу освіжити пам ять Не треба я згадав тихо шепотів бити Це добре що згадав А чому ти не вдома не в своїй норі ти мусиш жити як собака в конурі їстиму те що принесуть голі дівчата 18 років і робити те що скажуть Йому нічого було відповісти на це адже так було насправді і він лише мовчки продовжував тупо дивитися немигаючим поглядом у землю капая на неї своєю собачої кров ю від чого у нього під ногами вже встигло утворитися невелике червоне від крові озеро Це було схоже на озеро бо крізь неї пробивалася і тяглася до неба трава трава в якій так любив поніжитися Сиплий І че ти вирядився як чмо Тобі не соромно жити тобі не соромно просто так топтати землю ти ж у хуй нікому не всрался ублюдок Бідні твої предки як вони від тебе мучаться але з іншого боку на що боролися на те й напоролися Коли вони еблісь щоб дати тобі життя вони були в сильному п яному чаді тільки так можна об сніть нікчемність твого жалюгідного існування Ти ж урод розумієш моральний виродок і якщо ти здохнеш то ніхто навіть цього не помітить як ніби тебе немає і не було зовсім А знаєш чому ти здохнеш Не знаєш так а я знаю Всі люди як люди все коли небудь помруть
малолітні дівчата відео
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1