злість за ден Все ж таки приходить іноді щастя до людини ось воно й заглянув у гості до молодій парі неабияк підігрітою косяком і розчиненою у пивному посудині Е е ей чуєш муділо сюди йди на хуй я кому сказав кликав на приємну бесіду Сиплий цей хлопець ти че е е е швидше сучий син Тікати було марно адже не можна втекти від долі Він підійшов до них на своїх тремтячими ногах зупинився метрів за два від хлопця ката мабуть для дистанції голі дівчата 18 років Ну і якого ж хуя ти став сюди підійди до мене різкіше блядениш Сиплий підійшов ближче і покірно як собака просячи пощади почав дивитися йому в очі за що одразу ж отримав потужний удар по обличчю навідліг Че ти на мене вилупився придурок в землю дивись коли з тобою люди кажуть зрозумів немає кричав на нього кат а потім завдав другий нищівного удару в область ебальніка від чого Сиплий відразу ж якось незграбно впав біля ніг дівчини ката Ну і Хулі ти розвалився лайно встати встань я сказав сука ебаная кат голосно лаявся і посилено жестикулював своїми величезними і могутніми ручищами які приносять смерть потім кинув у нього недокурену
фото клітора та піхви
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1