Це був розкішний травневий день, коли всі школярі (а також школярки), вже передчувають наближається останній дзвінок. Звичайно, попереду ще іспити, але що значать ці іспити, коли попереду три місяці відчайдушного веселощів, три місяці останніх літніх шкільних канікул. Ранок видався теплим виключно, сонячним і приємним. Погода нам благоволила. Нам - це передвипускних паралелі; всі три класи відправилися в мініпоход в лісопосадку неподалік від міста.
Я до походу заздалегідь не готувалася. Повкидали в сумку бутерброди, пляшку з колою, ще купу всякої нісенітниці і більше уваги приділила того, що одягнути. Зовсім недавно я розлучилася з Олексієм - хлопцем, з яким зустрічалася більше півроку. І не те, що б я зовсім була одна з того часу, зовсім ні. Буквально через два дні після нашого розставання до мене на перерві підійшов Сергій і запросив на прогулянку після школи. Він жив досить далеко від мене, так що наша прогулянка звелася до проводжання мене додому пішки. Шлях у голі дівчата 18 років нас зайняв майже годину, я сама втомилася, і була змушена запросити Сергія додому на чай, тим більше, що він, начебто, не заперечував.
Батьків удома, природно, не було, я сказала своєму новому приятелеві щоб він проходив далі і пішла на кухню ставити чайник. Коли я повернулася з чашками і печивом то почула, що в салоні грає повільна музика. Це Серьожа включив якусь романтичну композицію і, стоячи в центрі кімнати, натопивал ногою в такт пісні.
- Потанцюємо, - раптом запропонував він.
- Чому б і ні, - подумала я і поставила чашки на стіл.
Через кілька секунд він акуратно обнімав мене і ми рухалися під приємну мелодію. Чи то музика зробила свою справу, чи то позначилося напруження останніх днів після розставання з Олексієм - але я дійсно розслабилася. Тим більше що ніжне дотик сильного впевненого молодої людини було приємно. І тим більше, що мені здавалося, що з кожною секундою він обіймав мене сильніше і сильніше. Ще трохи часу - і він ласкаво гладить мене по спині, а в мене просто мурашки бігають. Потім він прибрав праву руку, взяв мене за підборіддя, підвів моє обличчя і легко поцілував. Наступний поцілунок був вже набагато впевненіше. Я сама не зрозуміла, що відповідаю на його поцілунки, що мій язичок злився з його мовою, що мої руки обіймають мускулисте тіло. Коли його руки витягли мою сорочку з спідниці, залізли під неї і спритні пальці почали розстібати ліфчик - я вже сама до смерті бажала цієї близькості. Мені самій до безумства хотілося опинитися під ним, відчути його в собі, відчути проникнення і ритмічні рухи .... Я не пам'ятала, як опинилася на ліжку, як мене роздягали. Я пам'ятала лише найсильніший оргазм і надзвичайно хвилююче відчуття першої близькості з вобщем-то незнайомим мені чоловіком.