Але відвертості у відносинах не поменшало і сором'язливості не додалося. Що Свєтка і підтвердила, коли захихотіла:
А Михась у нас мужиком став. Він з пацанами стару трахнув. Жопа в неї як моя твоя і його, і ще Ширшов.
Мишка обурився:
Не бреши. Чи не стара 19 років. І жопа.
Він показав руками.
А буфера.
І знову руками.
Сестра ткнула його в бік.
Ну розкажи.
Че розповідати. Вона в Тимохіним кімнатку зняла. Спочатку Тимка на себе поклала. Потім Грита - поклич друзів. Ми й приперлися увосьмеро, вона спочатку охуела. Але потім засміялась, але лякати нас дурна стала. Типу якщо пробазікає, скажу що ви мене снасільнічалі. І вас будуть в тюрязі в жопу ябать.
Ну, потім на рак на край ліжка встала. Ми пройшлися голі дівчата 18 років  по разу - вона все хлопчики на сьогодні досить. Іншим разом я два рази, а пацани хто і по три. А третій раз ми її ябем ябем, а їй все мало. Варто рак. Плаче вже, але просить хлопчики ще, ще. Я 4 рази спустив, яйця вже болять ябу, а кінчити не можу. Циган візьми та й засади їй в жопу. А вона блядіща йому так, так і так.
На цьому вся історія й закінчилася. Мишка так і залишився малоразговорчівим.
Свєтка знову запитала:
Так ти точняк Нецілована.
Я кивнула.
Вона дістала куплені карти:
Поклади під попу. Потім поворожити.
Ну, Нецілована. Мишка не вважається. І той п'яний пацан не вважається. Поліз до мене в темній передпокої на днюхе у однокласниці цілуватися. І лапати намагався. Отримав піддамся.
Так що нічого такого у мене і не було. Я й не поспішаю.