дірочкою. Я не пам'ятаю своїх відчуттів. Мені було лоскотно смішно і весело. І я дивувалася - навіщо він вводить У мою попку пальчик, свій пальчик. Потім ще більше здивувалася, він ввів і почав рухати там тієї штучкою, що ще недавно була в моєму ротик. І врізалося в пам'ять Светкини:
Ябі, ябі сучку.
І до цих пір як яскраве відео. Я в тій же голі дівчата 18 років позі дивлюся, як Миха скаче над Светкини попкою. І її задоволена пика. Це був наш останній раз. Цікаво, що ми ніколи цього не обговорювали. Говорили про що завгодно, але не про це. Через тиждень я поїхала. Незабаром про все забула.
Вони приїхали до нас у гості всій своїй гучній сім'єю наприкінці серпня. Мишка вимахнув вище за мене. Довгий худий і весь у вуграх. Свєтка росла більше по горизонталі. Вона шокувала і мене і інших відсутністю смаку і своєю безцеремонністю. А мені доводилося водити їх по Москві.
І ось ми втрьох сидимо на лоджії п'ємо чай з Пироженко. Вечір. Захід сонця. Краса. І вдома, крім нас, нікого. І тут Свєтка майже пошепки:
Пам'ятаєш наше баловство.
Я здригнулася.
Ти поїхала. А ми ледве не спалили. Папік на день раніше повернувся. Ми більше і не Балуєв. Дурість це все.
Вона запитала:
У тебе хлопець є?
Я замотала головою.
І ні з ким нічого не було?
Я замотала ще енергійніше.
Світла зітхнула:
У мене був, сварились. Він мене на миннет розкрутив.
Вона так і сказала - миннет. Говорила тихо, але Мишка явно все чув і ні як не реагував. Я зрозуміла - інцест-ігри у них скінчилися
голі целки фото
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12010-08-10 15:42:46
Страница: 1