за цей його пальчик. Я одягла трусики і халатик, і тут зайшов Міша. Його піся вже не стирчала вгору і стала набагато менше.
Днів 10 або навіть більше нічого такого не було. Батьки були вдома. І цього разу ми залишилися одні на весь день. Батько поїхав в рейс, і прихопив із собою матір, просто на шляху підкинув до куми. До обіду погода різко зіпсувалася, піднявся вітер і почався дощ. Ми зі Світланою прибігли додому перші. Через півгодини з'явився Мишка. Свєтка потягла нас у ванну. Ми залізли разом, і вона спочатку мила мене і коли я вилізла, зайнялася братом.
Я сиділа, дивилася телевізор. Вони вийшли з ванни разом і кинулась на диван поруч.
Дивитися було нічого, та й показувало погано. Свєтка запропонувала:
Пішли грати в миннет.
Вона так і сказала - миннет. У нашій спальні вона скинула з себе і брата рушники посадила його в крісло і стала грати з Мишкін піськи. Спочатку ручкою, а коли він сильно виріс і став голі дівчата 18 років тверденькім, просто проковтнула своїм ротиком і довго не відпускала. Я сама скинула з себе халатик, стояла і не моргаючи дивилася. Ведмедику явно було дуже приємно, хоча зрозуміло, що за цим він кінчити не міг. Нарешті Свєтка встала, підвела мене за ручку і сказала просто:
Смокчи.
Я опустилася на коліна, взяла ручкою, червона головка стирчала з мого кулачки. Її я й прикусила губками. Потім стала робити як Свєтка. Але вона тримала руку на його коліні. Я ж смикала його яєчка. Свєтка відірвала мене від цього заняття:
Пішли Мишка нас ябать буде.
Я вже нічого не міркувала. Але повністю їй підпорядковувалася. Вона поставила мене в позу попою вгору на краю дивана і сама в тій же позі прилаштувалася поряд. Я тоді не дуже розуміла сенс слова ябать. Але почалося все з ого що він як і раніше почав мене там лизати. Але робив це по-іншому. Займався він більше інший
великі голі сіські
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12010-08-10 15:40:53
Страница: 1