Я не бачилася з Мишком і його сестрою року 4. Вони мої родичі, але далекі, типу троюрідний. Коли мені було 10 років, я провела у них майже 2 літніх місяці. Вони живуть у невеликому містечку біля моря. Ми тоді весело провели час. Це був мій перший і поки останній сексуальний досвід. А винна в усьому Свєтка та її фантазії. Ми з нею однолітки, але вона старша на півроку і більше мене. Ведмедик на рік молодший. Ми спали в невеликій кімнаті одні і часто на ніч залишалися без нагляду. Тато у них далекобійник, мама часто чергувала у лікарні. У першу ж таку ніч все і почалося. Ми зі Свєткою спали на дивані, а Ведмедик на вузькому кріслі. У ту ніч вона вчила мене цілуватися і освічувала про секс. Казала, що пацани люблять чіпати там і там. Чіпати, звичайно, було ще нічого. Але вона зняла з себе і з мене трусики, а більше на нас нічого й не було. І пальчиком водила у мене в промежині, пояснюючи пошепки, що і де у мене там. Ми так голенькі і заснули. Я прокинулася одна, Мишко складав своє крісло. І тут зайшла гола Свєтка. Вона сміхом стягла з мене простирадло. Я була в легкому шоці. Але трусиків не знайшла і пішла у ванну так. У такому вигляді і повернулася. Мишка сидів на кріслі і мовчки розглядав мене. Це мене бентежило і хвилювало, але я намагалася не показувати. Свєтка принесла мені чисті трусики. Я з полегшенням одяглася. Майже весь час ми проводили на пляжі вдвох. Мишка зазвичай десь бігав з пацанами. Через 3 дні ми знову залишилися одні, повечеряли на кухні і пішли до себе. На півдні темніє рано, але Свєтка не стала включати світло, і все відбувалося в напівтемряві. Вона швидко скинула халатик і трусики. Лягла на край дивана, зігнувши ноги. І заявила:
Михась, я хочу.
Брат явно знав, що потрібно робити. Я стояла притулившись до стінки, тому як стан у мене було близьке до непритомності, і дивилась. Але більше слухала - прискорене Светкини дихання, Мишкін писк. Її стогони і фінал гучний, потім тиша. Свєтка схопилася з дивана підійшла до мене і запустила руку мені в труси. Я мало не впала, мене, ніби струмом вдарило там.
Свєтка заявила:
Мішуля, а вона дуже хоче.
Безцеремонно стягнула з мене трусики, поклала на теж місце і в тій же позі, як і вона до цього. У мене з'явилося рефлекторне бажання прикритися там долонькою. Але я не могла поворушити ні рукою, ні ногою. І відчула Мишкін губи там. Він так ніжно мене поцілував. Потім його мову. Напевно, це не був  справжній голі дівчата 18 років оргазм, але мені було дуже приємно і добре. У цю ніч і наступні такі ми спали так - я біля стінки, посередині Свєтка і Мишка з краю. Чи треба говорити, що спали ми голі. Наступні такі 3 або 5 ночек, вже й не пам'ятаю точно, були схожі на цю. Але тепер Мишка починав з мене. Зазвичай я прокидалася останньої, але як-то рано вранці я прокинулася від того, що дуже хотіла Пися. Я обережно перелізла через сплячих брата і сестру. Я не стала включати світло і тільки позбулася зайвої рідини. Як раптом світло спалахнуло, двері відчинилися, і на порозі я побачила голого Мишка. Я не встигла збентежити, мене просто загіпнотизував вид стирчить мальчуковой піськи. Я схопилася, але проходячи повз котрі отетеріли хлопчика, відчула що дуже хочу міцно схопитися