Все, я піду. Ви вже мене сфотографували. Віддайте мені одяг ...
- Сиди, не смикався, - незлобним, але вагомо промовив один із арабів.
Дівчата по черзі тискав, цілували ... Коли ми йшли з крамниці, її поставили на карачки, а продавець зачинив за нами двері.
Побачене вразило не тільки мене. Наташа з якоюсь хтивої усмішкою промовила ...
- Так, Шарм Ель Шейх - місто контрастів.
Наступний вхід в базарний павільйон виявився розгалуженням у кілька крамниць ... мене занесло до крамниці сувенірів, а Наташа виявилася у речовий. Оглянувши сувеніри та наспілкувавшись з продавцем, я пішов за дружиною. Коли я увійшов, вона обсмикувала свою спідницю і напівпошепки мені сказала ...
- Я тут таку Фібі сумочку пригледіла! Вона дорога, але я Сторге, ти тільки не звертай уваги, попей поки каркаде ...
Мені принесли каркаде і кальян. Причому кальян був явно зарядженим анаші. Другий продавець максимально відволікав мою увагу розмовами і підсовуючи мені всякі дрібнички. І хоч я під впливом кальяну і вражень остаточно поплив, краєм ока я бачив як моя дружина жваво розмовляє з другим продавцем, який більше був схожий на негра, ніж на араба. Такий здоровий, повненький негр з виваленим губами і величезними голі дівчата 18 років ручищами. Він наполегливо пропонував Наталці пройти з ним в якусь підсобне приміщення ... негр кілька разів відкривав туди двері - там був напівтемрява, валялися купи якихось пакунків і стояла широка ліжко (мабуть це приміщення часто ставало спальнею). Але моя дружина всіляко опиралася, після чого негр цілував її взасос і шарив під спідницею. Потім знову пропонував пройти в підсобку, але дружина знову відмовлялася і так кілька разів. Потім вони про щось домовилися ... негр сів на диванчик, а дружина встала до нього лицем, розставила ноги, задерла перед спідниці і відсунула свої труси. Ручищами негра потяглася туди, я зрозумів, що вона виявилася прямо в піхву моєї дружини. Я втратив лік часу, тому не знаю як довго це тривало. Наташа діставала свої груди і давала її поцілувати негру. Потім вони довго цілувалися, рука моєї дружини опинилася в штанях в негра, і вона робила характерні поступальні рухи. Потім негр знову спробував завести її в підсобку. Після цього Наташа покликала мене на допомогу ...
- Я йому вже і так все зробила, а він ще чогось хоче.
Я підійшов. Негр Негруб відсторонив мене рукою і став цілувати мою дружину. Вона не пручалася. Я чомусь дістав фотоапарат і став їх фотографувати. Тоді негр задер Наташі спідницю так, щоб перед об'єктивом була її попа.
- З трусами не цікаво, треба їх зняти! - Я сказав це і сам не повірив, що це міг сказати я. Наташа спробувала протестувати, але негр спритно зірвав з неї труси і простягнув їх мені (я сховав труси в свій рюзак).