приніс холодний каркаде і кальян. Захопившись кальяном, я не помітив як пройшло вже хвилин п'ятнадцять-двадцять - голова попливла і тут з'явилася Наташа в якомусь до непристойності прозорому плаття в обтяжку, яке їй було як мінімум на два розміри менше. Продавець біг слідом і бідкався, що зараз знайде потрібний розмір. Дружина була роздратована ...
- Вони мене вже дістали! Я вже суконь п'ятдесят переміряла! Вони мені взагалі не подобаються! Я їх не хотіла міряти!
Продавці, зметикувавши, що справа приймає скандальний оборот попросили мене сфотографувати їх з моєю дружиною по черзі, після чого обіцяли хороший подарунок. Щоб покласти край цій історії я зробив за три знімки з кожним з них (оскільки їхня фантазія витіювато не відрізняється, то сценарії були однаковими) ... на одній - єгиптянин обіймає мою дружину і тримає за груди, на другий - обіймає і тримає за попу, на третій - Наташа сидить у нього на колінах, а його руки десь вище колін. Після фотографій Наташі, нарешті, повернули її одяг, вона вже одягла блузку, хотіла вже надіти спідницю, як один з продавців прийшов з оберемком джинсових шорт ...
- А ось і подарунок, який я обіцяв ...
Дивлюся у Наташі очі загорілися ...
- Точно в подарунок або гроші захочеш?
- Подарунок, подарунок ...
- З цього і треба було починати, - дружина стала ритися в купі шорт, - Треба б їх поміряти ...
- Ходімо поміряв, підемо ... он там, за ширмою.
Продавець і моя дружина зникли за ширмою. Наташа стояла і тільки піднімала ноги, все інше за неї робив продавець ... надягав і знімав шорти, застібав їх, підносив дзеркало. Процес вже затягнувся, я закурив. Випадково звернув увагу на велике дзеркало, що стояло навпроти моєї дружини. У відбитті я виразно побачив, як продавець зрушив трусики моєї дружини в бік і пальцем трахкає її. Причому Наташа не чинить опір, а навпаки ... повільно рухає сідничками у такт руху пальця і ширше розставила ноги. Я був розгублений і закурив ще одну сигарету. Потім не витримав ...
- Наташ, скоро ти там?
- Вже йду ... - Наташа відсунула продавця, поправила трусики, одяглася і вийшла, переможно тримаючи в руках нові шорти.
Наташа нічого не сказала про те, що було за ширмою, а я вирішив, що зараз не самий відповідний момент, щоб з'ясовувати стосунки. Ми зайшли у відкритий ресторанчик, перекусили, випили якогось алкоголю, покурили кальян ... Я не знаю чому, але в Єгипті просто їде дах ... вічний запах кальяну, постійне відчуття сп'яніння і нереальності того, що відбувається. Так в ресторані я навіть став порушуватися, раз голі дівчата 18 років по раз прокричав, що сталося з моєю дружиною ... якась лавка, якийсь брудний продавець, лапа мою дружину, і, фактично, трахнувшій її прямо у мене на очах ... Ми з дружиною не останні люди у себе на Батьківщині, такого в Росії з нами просто не могло статися. А тут усе так буденно ... Вже сутеніло, і ми думали закінчити шопінг, але виявилося, що базар працює до першої години ночі! Але ми вже добряче втомилися від підвищеної уваги до наших персонам (в першу чергу до Наташі) і вирішили відвідати ще пару-трійку крамниць і додому. Перша лавка, куди ми поткнулися, виявилася закритою, але світло там горів. Ми вже відходили, коли вискочив розпалений продавець і активно завів нас всередину. Стало зрозуміло, чому крамниця була закрита ... на диванчику сиділи чотири єгиптянина, на колінах в одного з них сиділа абсолютно гола дівчина років дев'ятнадцяти. Очі її були п'яними. Побачивши нас вона
великі пісі
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12010-08-10 01:44:00
Страница: 1