У минулому році ми з дружиною вперше поїхали відпочивати до Єгипту. Туроператор нам порадив п'ятизірковий готель в місті Шарм Ель Шейх. Кілька днів ми просто не вилазили з Червоного моря, насолоджуючись його красою. Цікаве відкриття нас чекало і на екрані телевізора в готельному номері ... моя дружина виявилася дуже схожа на якусь телезірку єгипетського ТБ, яку показували по телеку з ранку до ночі (моя дружина досить висока - 1,75 м - пекуча брюнетка з великими зеленими очима, бюстом 4-го розміру, вузькою талією, апетитною попою і тридцятьма роками від народження). Її ім'я виявилося для єгиптян знаковим - Наташа, - так там (як і в Туреччині) називають всіх російських повій, тому я зайвий раз намагався не називати її по імені. Так ось, вивчивши вздовж і впоперек готель, ми, набравшись добрих порад, як треба торгуватися, вирушили в Старе місто (великий базар у Шарм Ель Шейху). На Наташі в той день була спідниця з великим  розрізом збоку і в'язана тонкою ниткою блузка в дрібну дірочку. На базарі Наташа викликала фурор ... нахабні й настирливі продавці лізли голі дівчата 18 років з нами привітатися, говорили мені, що у мене дуже гарна дружина, їй відважував тонни компліментів (причому, російською), і затягували нас в кожну лавку, навіть якщо нам там нічого не було треба. Відвідування крамниць традиційно закінчувалися фотографуванням. Фотографувалися по-різному ... спочатку я одягався в бедуїна, потім Наташа надягала на себе що-небудь національне єгипетське і фотографувалася з продавцями, які як би ненароком, з жартами-примовками просували свої руки то під спідницю, то під ліфчик. Спочатку Наташа пручалася, потім ми зрозуміли, що чим довше опираєшся, тим більше витрачаєш часу марно. Тому ми стомлено перейшли до угодовства.
В одній лаві Наташі сподобалося національне арабське плаття, зроблене з матеріалу, типу, крупної сітки, і розшите національними візерунками. Дбайливий продавець натягнув на неї цю сукню поверх одягу, не забувши ненароком облапать мою дружину. Але поверх одягу обновка стовбурчилися і було незрозуміло - підходить вона за розміром чи ні. Наташа лише трохи обмовилася, що треба б зняти одяг, щоб приміряти сукню, як продавець миттю прикрив свою крамничку (щоб не заважали відвідувачі) і почав допомагати їй з роздяганням. Тут же з'явився помічник продавця, який посадив мене до столу в сусідню кімна